top of page

Nemt job hjemmefra

shutterstock_446419561.jpg

- Alle over 18 år er velkommen til at søge jobbet.

- Arbejd som telefonsex pige og tjen penge på din stemme.

- Arbejd som webcammodel og tjen penge på at vise din krop, du behøver ikke at vise ansigt.

- Sælg sms beskeder, emails, billeder, brugte trusser, slaveopdragelse/dominans. Se kunden på webcam og få penge for det uden at vise dig selv. Du bestemmer selv hvilke kategorier du vil tilbyde.

- Vi lyver ikke, når vi siger dette er et meget enkelt job. Pga. det er af erotisk karakter, har det været svært at komme ud og reklamere så meget for arbejdet.

Når vi tænker på, hvem der ikke kunne have brug for dette job, for at undgå at blive smidt ud af deres bolig, for at have råd til at betale deres mad og udgifter, ja så synes vi helt ærligt, at det er ærgerligt, vi ikke kan oplyse så mange om jobmuligheden.

- Jobbet er kun online, dvs. du møder ingen kunder i virkeligheden. Du er beskyttet bag en computer og arbejder kun hjemmefra.

- Vi vil til hver en tid anbefale alle piger der sælger sex eller sugardating, til at stoppe dette og i stedet sælge noget så uskyldigt som ydelserne via vores side. Pas på jer selv, det gør i ikke ved at mødes med fremmede.

Hjemmearbejde under Corona virussen

1585672405_20200315-123308-2_25mb.jpg

- Vi vil gerne sprede budskabet om dette job er en mulighed for et sikkert job imens denne virus hærger.

 

- Det handler om at blive hjemme, det ved vi alle !  Det kan du via et job bag computeren. Du kommer ikke til at møde nogen fysisk i forbindelse med dette job og du kan være helt anonym.

- Vi ved jobbet kan støde mange, men det er bestemt ikke vores formål med at annoncere for det.

- Hvis du er nervøs over ideen om jobbet men har meget brug for pengene, kan du tage en uforpligtende snak med os, som forhåbentlig kan berolige dig. Jobbet er ganske uskyldigt. Hvis du undlader at tilbyde webcam med dig, kan du faktisk nøjes med blot at tilbyde telefon snakke og chat.

- Vi ved mange er blevet arbejdsløse og har fået økonomiske problemer grundet de forfærdelige omstændigheder Corona medfører.

- I er alle velkommen i denne tid, til at prøve jobbet an i en uge eller længere, og hvis det ikke er noget i ønsker at foresætte, kan i stoppe uden videre.

bottom of page